Menu Content/Inhalt
Kezdölap / Home arrow Benchmarking kutatás
Benchmarking kutatás
 
Jelentkezzen most!
 
Fáradozását szimbolikus ajándékkal köszönjük meg.
Minden kiértékelhető adatot szolgáltató személynek 2 GB USB memóriát küldünk ajándékba!
(Sajnos személyenként csak egyet!)
 
 
A Magyar Létesítménygazdálkodási Szövetség, a Magyar Ingatlanszövetséggel stratégiai összefogásban, egyes létesítménygazdálkodási szolgáltatások költségeloszlásának felmérésére projektet inditott. A projekt során két kérdőív került kidolgozásra, a létesítménygazdálkodási szervezetről és az épületekről. A számos nagy gazdálkodó szervezetre (köztük több költségvetési intézményre) kiterjedő felmérést kiértékeljük és az sszesítést, amelyben természetesen a szervezetek nem azonosíthatók, valamennyi azt  igénylő résztvevőnek megküldjük. A most folyó kutatás az első létesítménygazdálkodási benchmarking vizsgálat hazánkban, amelyet a jövőben egy részletesebb vizsgálat fog követni.

A kérdőívek létesítménygazdálkodási szervezetek számára készültek, azaz a végfelhasználó szervezeteknek. Ha Ön mint szolgáltató kívánja kitölteni a kérdőíveket, döntse el, hogy a saját szervezetéről és az Önök által használt épületekről kíván-e adatokat adni, vagy valamely ügyfele adatait viszi be. Kérjük, a kettőt ne keverje! (Mi a létesítménygazdálkodás ?)

Értelemszerűen a szervezeti kérdőívet szervezetenként egyszer, az épületkérdőívet épületenként ill. telephelyenként töltse ki, azaz míg az előbbiből szervezetenként csak egy lehet, az utóbbiból több is. Miután eredményesen kitöltött egy kérdőívet, Ön visszakerül a Limesurvey szerver kezdő oldalára (azaz nemide!), ahol szükség esetén megnyithatja a következő kérdőívet. A kérdőívek kitöltését nem függesztheti fel, csak megszakítani tudja azt.
A kitöltött, elküldött azaz lezárt kérdőívek módosítására nincs lehetőség. A kérdőív és az azt kezelő program magyar nyelvű, néhány egyszerű, magyarázatra nem szoruló kivételtől eltekintve.
 
A kutatásban meghívás alapján lehet résztvenni.
Amennyiben Önt és az Ön szervezetét érdekli a kutatásban való részvétel  kérjük írjon e-mailt az Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címre.
A levélben adja meg a szervezet nevét, amelyet Ön képvisel (elnevezés, cím) és az Ön adatait (név, közvetlen telefon, e-mail cím).

Adatvédelmi garancia.
Az Ön által megadott minden adatot bizalmasan kezelünk. Az adatokat csak anoním módon tesszük közzé és csak olyan módon, hogy kitöltő szervezetre és a kitöltő személyre az adatok alapján ne lehessen következtetni. A kitöltött kérdőívek alapján senki nem fog Önöknek kéretlen reklámot küldeni vagy üzleti ajánlatot tenni.
 
Magyar Létesítménygazdálkodási Szövetség
www.hfms.org.hu
www.fmkonferencia.hu
www.fmguru.hu